Rust in je hoofd,
Ruimte in je lijf, Liefde in je ziel.

Daar word je gegarandeerd blijer, rustiger en gelukkiger van.

'Een bezoek aan jou
is als een mini-vakantie'

‘Vrij van mijn denken, aanwezig in mijn lichaam, contact met mezelf’.

Durf te voelen wat je voelt.

Het denken voorbij en open naar jezelf.

Geef een goed gesprek cadeau!

Of een massage, een yoga-, adem- of meditatieles.

Energie, diepte en balans.

Kenmerkend voor de les zijn de dynamische oefeningen, het stromen van de energie, het gevoel van diepe ontspanning, de aandacht voor de adem en de meditaties.

Adem vol en diep, geef jezelf meer lucht.

Voel jezelf, voel je ziel, voel je zijn.

Wat ik heb ervaren...

Inzicht & bewustwording, verdieping & verrijking, verwerking & ontplooiing,
voldoening & resultaat.

Massages

Een massage is weldadig voor je lichaam, geest en algehele gezondheid. Het is een goede manier om te ontspannen, te ‘ontklachten’ en om blokkades en vastgezette spanningen te verlichten.
Je kan je lijf, of een deel daarvan, weer eens echt bewust voelen.

De ontspanningsmassage geeft je rust en ruimte, je bent helemaal bij en in diep contact met jezelf.

Tijdens de ‘ontdekkings’ massages (combinatie massage & gesprek) maak je contact met de plekken en gevoelens in je lichaam die dat het meest nodig hebben.

Massage maakt deel uit van een mogelijk coachingstraject (zie kop ‘Living Surrender’).

Lees meer >

Gesprekken

Counseling begeleidt je op een effectieve en affectieve manier als je een probleem of hulpvraag hebt. Onder andere met behulp van nlp (neuro linguïstisch programmeren) is het mogelijk je functioneren en je communicatie te verbeteren, waardoor je meer uit jezelf en uit het leven kunt halen. Deze laagdrempelige vorm van praktische psychologische hulp kan je helpen om bepaalde levensgebeurtenissen, ervaringen en gevoelens beter te begrijpen en doorvoelen.

Counseling maakt deel uit van een mogelijk coachings traject (zie kop ‘Living Surrrender’).

Lees meer >

Kundalini yogales

Kundalini Yoga, ook wel de ‘yoga van het bewustzijn’ genoemd, is een bijzondere en veelzijdige vorm van yoga. Elke les heeft dezelfde opbouw, maar elke les is anders. Soms dynamisch, soms stil, altijd met oefeningen die rekken, strekken en versterken, die werken op je organen, spieren, klieren en zenuwstelsel. Ze hebben als het ware een reinigende werking… Dat geldt ook voor de Hormoonyoga set die ik geef. Een natuurlijke manier om je hormonen in balans te brengen. Goed voor alle vrouwen, en helemaal voor vrouwen die last hebben van de overgang. Een andere variant van kundalini Yoga is Shakti Dance Yoga. Deze zachtere, ‘rondere’ vorm bestaat uit stretchoefeningen op de grond, staande meditatieve bewegingen en mantra meditaties.

Yoga maakt deel uit van een mogelijk coachings traject (zie ‘kop Living Surrender’).

Lees meer >

Mantra Meditaties / Mantra-Yoga Dagen

Als je elke 2e of 3e zondag (verschilt per maand) van de maand lekker wilt komen zingen, kijk dan ook even bij ‘Living Surrender‘.

Verder organiseer ik af en toe een mantra meditatie van 40 dagen, een (zang) meditatie uit de Kundalini yoga met een bepaald doel (bijv. balans, voorspoed, levenskracht, bescherming, heling, innerlijke rust…) waar je je gedurende 40 dagen mee verbindt.

Lees meer >