Rust in je hoofd,
Ruimte in je lijf, Liefde in je ziel.

Daar word je gegarandeerd blijer, rustiger en gelukkiger van.

'Een bezoek aan jou
is als een mini-vakantie'

‘Vrij van mijn denken, aanwezig in mijn lichaam, contact met mezelf’.

Durf te voelen wat je voelt.

Het denken voorbij en open naar jezelf.

Geef een goed gesprek cadeau!

Of een massage, een yoga-, adem- of meditatieles.

Energie, diepte en balans.

Kenmerkend voor de les zijn de dynamische oefeningen, het stromen van de energie, het gevoel van diepe ontspanning, de aandacht voor de adem en de meditaties.

Adem vol en diep, geef jezelf meer lucht.

Voel jezelf, voel je ziel, voel je zijn.

Wat ik heb ervaren...

Inzicht & bewustwording, verdieping & verrijking, verwerking & ontplooiing,
voldoening & resultaat.

drs. Germaine Duynstee

Na mijn studie kunstgeschiedenis heb ik diverse projecten geleid op het gebied van communicatie, kunst, sport en media. Daarnaast gaf ik jaren lang les en adviezen in gezondheid en beweging en kwam ik er langzamerhand achter wat ik werkelijk wilde.
Ik koos een andere richting, studeerde af aan de Nederlandse Academie voor Psychotherapie in Amsterdam (nlp master en nlp counseler) en voegde Rebalancing (een vorm van lichaamswerk), Kundalini Yoga (yoga van de bewustwording; de Therapie Training (Guru Dharam), de Teacher Training level 1 (Shiv Charan) en de Kundalini Yoga Coaching level 1 (Guru Gian)), Shakti Dance Yoga (een zachtere variant van Kundalini Yoga, Teacher training door Sara Avtar) en ook Yin Yoga (Anat Geiger) toe aan mijn palet. Ik volgde bijscholingen in Hormoon Yoga, Yoga & Kanker en Aplomb Yoga. Eind 2018 rond ik een opleiding Stervensbegeleiding af aan het NIS.

Ik werk sinds 2003 als zelfstandig therapeute en heb sindsdien vele mensen geholpen zich beter te voelen in werk, relatie en leven.

Privacy: Als je contact met mij opneemt in verband met een van mijn activiteiten, kom je in mijn adressenbestand. Daarin staan je naam, telefoonnummer  en e-mailadres. En als je een factuur wilt ontvangen ook je adres en woonplaats. Niemand anders dan ik heeft toegang tot je gegevens. Zowel mijn digitale bestand als mijn software zijn beveiligd.

Ik maak deel uit van:

Voorwaarden

* Als je een afspraak wilt annuleren kan dat kosteloos tot 2 dagen van te voren.
* Als je 1 dag van te voren afzegt betaal je de helft en als je op de dag zelf afzegt ben je het hele bedrag verschuldigd.

IBAN: NL06 RABO 0170 8730 13.

Reactie van Krista

“Je komt echt bij jezelf, bij je essentie”