Rust in je hoofd,
Ruimte in je lijf, Liefde in je ziel.

Daar word je gegarandeerd blijer, rustiger en gelukkiger van.

'Een bezoek aan jou
is als een mini-vakantie'

‘Vrij van mijn denken, aanwezig in mijn lichaam, contact met mezelf’.

Durf te voelen wat je voelt.

Het denken voorbij en open naar jezelf.

Geef een goed gesprek cadeau!

Of een massage, een yoga-, adem- of meditatieles.

Energie, diepte en balans.

Kenmerkend voor de les zijn de dynamische oefeningen, het stromen van de energie, het gevoel van diepe ontspanning, de aandacht voor de adem en de meditaties.

Adem vol en diep, geef jezelf meer lucht.

Voel jezelf, voel je ziel, voel je zijn.

Wat ik heb ervaren...

Inzicht & bewustwording, verdieping & verrijking, verwerking & ontplooiing,
voldoening & resultaat.

Massages

Een massage is zó weldadig voor je lichaam, geest en algehele gezondheid! Je kan even helemaal ontspannen en je lijf, of een deel daarvan, weer eens echt bewust voelen.

De ontspanningsmassage geeft je rust en ruimte, je bent helemaal bij – en in contact met jezelf.

Tijdens de ‘ontdekkings’ massages (combinatie massage & gesprek) maak je contact met de plekken en gevoelens in je lichaam die dat het meest nodig hebben. Want soms ben je uitgepraat maar ‘moet’ er nog wel wat doorvoeld worden.

Lees meer >

Gesprekken

Wat mag er nog niet dansen in je leven?

Je bent welkom daarover te komen praten (mocht je toch nog niet zijn uitgepraat;-). Ook mogelijk als Kundalini Yoga Coachings traject.

Lees meer >

cd_schijfBestel CD!

 

Kundalini yogales

Kundalini Yoga, ook wel de ‘yoga van het bewustzijn’ genoemd, is een bijzondere en veelzijdige vorm van yoga. Elke les heeft dezelfde opbouw, maar elke les is anders. Soms dynamisch, soms stil, altijd met oefeningen die rekken, strekken en versterken, die werken op je organen, spieren, klieren en zenuwstelsel. Ze hebben als het ware een reinigende werking. Je knapt er erg van op!

Dat geldt ook voor de Hormoonyoga set die ik geef. Een natuurlijke manier om je hormonen in balans te brengen. Goed voor alle vrouwen, en helemaal voor vrouwen die last hebben van de overgang.

Een andere variant van kundalini Yoga is Shakti Dance Yoga. Deze zachtere, ‘rondere’ vorm bestaat uit stretchoefeningen op de grond, staande meditatieve bewegingen en mantra meditaties.

Lees meer >

Mantra Meditaties / Mantra-Yoga Dagen

Als je één zondagmiddag per kwartaal lekker wilt komen zingen, kijk dan rechts bovenin bij de kop ‘Huiskamer‘.

Behalve de ‘Huiskamer Sessies’ organiseer ik af en toe een mantra meditatie van 40 dagen, een (zang) meditatie uit de Kundalini yoga met een bepaald doel (bijv. balans, voorspoed, levenskracht, bescherming, heling, innerlijke rust…) waar je je gedurende 40 dagen mee verbindt.

Lees meer >