Rust in je hoofd,
Ruimte in je lijf, Liefde in je ziel.

Daar word je gegarandeerd blijer, rustiger en gelukkiger van.

'Een bezoek aan jou
is als een mini-vakantie'

‘Vrij van mijn denken, aanwezig in mijn lichaam, contact met mezelf’.

Durf te voelen wat je voelt.

Het denken voorbij en open naar jezelf.

Geef een goed gesprek cadeau!

Of een massage, een yoga-, adem- of meditatieles.

Energie, diepte en balans.

Kenmerkend voor de les zijn de dynamische oefeningen, het stromen van de energie, het gevoel van diepe ontspanning, de aandacht voor de adem en de meditaties.

Adem vol en diep, geef jezelf meer lucht.

Voel jezelf, voel je ziel, voel je zijn.

Wat ik heb ervaren...

Inzicht & bewustwording, verdieping & verrijking, verwerking & ontplooiing,
voldoening & resultaat.

Massages

Mijn massages zijn weldadig. Het is meer dan alleen een massage. Zoals een klant het verwoordde: ‘ik heb mezelf en mijn lichaam weer helemaal terug’.
De perfecte benaming!

De ‘Ik Heb Mijn Lichaam Weer Terug’ massage is dus meer dan een ontspannings massage, ‘het is een hele experience!’.

Een andere optie is een ‘ontdekkings’ massage , een combinatie van massage & gesprek. Voelen & delen en misschien een beetje helen.

Ik raak ook mensen aan die ernstig ziek zijn (daar is het woord massage niet passend voor). Hier of aan huis.

Je bent weer welkom volgens de richtlijnen van het RIVM. De sessie kan niet doorgaan als je verkoudheid bent, verhoging hebt, moet hoesten of niezen of enige vorm van luchtwegklachten hebt. Hetzelfde geldt als één van je huisgenoten, collega’s etc. dit soort klachten heeft. Uiteraard gaat de behandeling ook niet door als ik dit soort klachten heb. We kunnen allebei anytime annuleren.

Lees meer >

Gesprekken

Wat mag er nog niet dansen in je leven?

 

Lees meer >

cd_schijfBestel CD!

 

Kundalini ‘light’ yogales

Kundalini Yoga, ook wel de ‘yoga van de bewustwording’ genoemd, is een bijzondere en veelzijdige vorm van yoga. Elke les heeft dezelfde opbouw, maar elke les is anders. Soms dynamisch, soms stil, altijd met oefeningen die rekken, strekken en versterken, die werken op je organen, spieren, klieren en zenuwstelsel. Ze hebben als het ware een reinigende werking.  Ik geef een light  variant; milder en  veiliger voor je lichaam. En combineer vaak met ander soort (inimini) oefeningen. Goed voor jong & oud dus..  en je knapt er erg van op!

Je knapt ook  op van een speciale Hormoonyoga set. Een natuurlijke manier om je hormonen in balans te brengen. Fijn voor alle vrouwen, en helemaal voor vrouwen die last hebben van de overgang.

Dans varianten van kundalini Yoga zijn Kundalini Dance (een yoga, dans & workout combinatie) en Shakti Dance Yoga. Deze zachtere, ‘rondere’ vorm met stretchoefeningen op de grond, staande actieve bewegingen/oefeningen, vrije dans en mantra meditaties.

Klik hier voor een inpressiefilmpje van Shakti grondstretches.

Lees meer >

Mantra Meditaties / Mantra-Yoga Dagen

Af en toe organiseer ik ik een mantra meditatie van 40 dagen, een (zang) meditatie uit de Kundalini yoga met een bepaald doel (bijv. balans, voorspoed, levenskracht, bescherming, heling, innerlijke rust…) waar je je gedurende 40 dagen mee verbindt.

Lees meer >