Rust in je hoofd,
Ruimte in je lijf, Liefde in je ziel.

Daar word je gegarandeerd blijer, rustiger en gelukkiger van.

'Een bezoek aan jou
is als een mini-vakantie'

‘Vrij van mijn denken, aanwezig in mijn lichaam, contact met mezelf’.

Durf te voelen wat je voelt.

Het denken voorbij en open naar jezelf.

Geef een goed gesprek cadeau!

Of een massage, een yoga-, adem- of meditatieles.

Energie, diepte en balans.

Kenmerkend voor de les zijn de dynamische oefeningen, het stromen van de energie, het gevoel van diepe ontspanning, de aandacht voor de adem en de meditaties.

Adem vol en diep, geef jezelf meer lucht.

Voel jezelf, voel je ziel, voel je zijn.

Wat ik heb ervaren...

Inzicht & bewustwording, verdieping & verrijking, verwerking & ontplooiing,
voldoening & resultaat.

Massages

Een massage is zó weldadig voor je lichaam, geest en algehele gezondheid! Je kan even helemaal ontspannen en je lijf, of een deel daarvan, weer eens echt bewust voelen.

De ontspanningsmassage geeft je rust en ruimte, je bent helemaal bij – en in contact met jezelf.

Tijdens de ‘ontdekkings’ massages (combinatie massage & gesprek) maak je contact met de plekken en gevoelens in je lichaam die dat het meest nodig hebben. Want soms ben je uitgepraat maar ‘moet’ (mag) er nog wat doorvoeld worden.

Je bent van harte welkom voor een massage, volgens de richtlijnen van het RIVM: De sessie kan niet doorgaan als je verkoudheid bent, verhoging hebt, moet hoesten of niezen of enige vorm van luchtwegklachten hebt. Hetzelfde geldt als één van je huisgenoten, collega’s etc. dit soort klachten heeft. Uiteraard gaat de behandeling ook niet door als ik dit soort klachten heb. We kunnen allebei anytime annuleren. Ik was lakens etc. na elke massage op 60 graden. Ik ontsmet voor en na elke klant deurklinken, wc, trapleuning, etc. Mondkapjes zijn aanwezig als je daar behoefte aan hebt en daardoor relaxter ligt.    We zullen zo min mogelijk praten als je op de massagebank ligt.

Lees meer >

Gesprekken

Wat mag er nog niet dansen in je leven?

Je bent welkom daarover te komen praten (mocht je toch nog niet zijn uitgepraat;-). Ook mogelijk als Yoga Coachings traject.

Lees meer >

cd_schijfBestel CD!

 

Kundalini ‘light’ yogales

Kundalini Yoga, ook wel de ‘yoga van de bewustwording’ genoemd, is een bijzondere en veelzijdige vorm van yoga. Elke les heeft dezelfde opbouw, maar elke les is anders. Soms dynamisch, soms stil, altijd met oefeningen die rekken, strekken en versterken, die werken op je organen, spieren, klieren en zenuwstelsel. Ze hebben als het ware een reinigende werking.  Ik geef een light  variant; milder en  veiliger voor je lichaam. En combineer vaak met ander soort (inimini) oefeningen. Goed voor jong & oud dus..  en je knapt er erg van op!

Je knapt ook  op van een speciale Hormoonyoga set. Een natuurlijke manier om je hormonen in balans te brengen. Fijn voor alle vrouwen, en helemaal voor vrouwen die last hebben van de overgang.

Dans varianten van kundalini Yoga zijn Kundalini Dans (een yoga, dans & workout combinatie) en Shakti Dans Yoga. Deze zachtere, ‘rondere’ vorm met stretchoefeningen op de grond, staande actieve bewegingen/oefeningen, vrije dans en mantra meditaties.

Klik hier voor een inpressiefilmpje van Shakti grondstretches.

Lees meer >

Mantra Meditaties / Mantra-Yoga Dagen

Af en toe organiseer ik ik een mantra meditatie van 40 dagen, een (zang) meditatie uit de Kundalini yoga met een bepaald doel (bijv. balans, voorspoed, levenskracht, bescherming, heling, innerlijke rust…) waar je je gedurende 40 dagen mee verbindt.

Lees meer >