Rust in je hoofd,
Ruimte in je lijf, Liefde in je ziel.

Daar word je gegarandeerd blijer, rustiger en gelukkiger van.

'Een bezoek aan jou
is als een mini-vakantie'

‘Vrij van mijn denken, aanwezig in mijn lichaam, contact met mezelf’.

Durf te voelen wat je voelt.

Het denken voorbij en open naar jezelf.

Geef een goed gesprek cadeau!

Of een massage, een yoga-, adem- of meditatieles.

Energie, diepte en balans.

Kenmerkend voor de les zijn de dynamische oefeningen, het stromen van de energie, het gevoel van diepe ontspanning, de aandacht voor de adem en de meditaties.

Adem vol en diep, geef jezelf meer lucht.

Voel jezelf, voel je ziel, voel je zijn.

Wat ik heb ervaren...

Inzicht & bewustwording, verdieping & verrijking, verwerking & ontplooiing,
voldoening & resultaat.

MASSAGES

Ik geef goeie ontspanningsmassages en ontdekkingsmassages.

En ik masseer mensen die ernstig ziek zijn zacht & liefdevol. Handen, hoofd… wat mogelijk is en gewenst op dat moment. Als je niet naar mij toe kan komen, kom ik naar jou.

Je bent welkom (tenminste, als je niet verkouden bent). Bij twijfel kan je afzeggen, ook op het laatste moment. Dat geldt ook voor mij.

Lees meer >

 

GESPREKKEN

Wat mag er nog niet dansen in je leven?

Een gesprek, al dan niet gecombineerd met een ontdekkingsmassage. Want soms ben je uitgepraat maar mag er nog wel wat doorvoeld worden.

Lees meer >

 

QIGONG

POP UP  Chi Neng Qigong in Weesp, Buiten!

Laat je energie stromen met een Qigong oefening van 20 minuten. Vloeiend en traag, meditatief bewegen in de buitenlucht. Superfijn om te doen. Geschikt voor iedereen.

Data volgen

Als je nou je wandel ‘rondje zwembad’ in de middag plant, kan je bij mij aanhaken op het kleine grasveldje aan het begin van de Basisweg, bij de sauna (naast het bruggetje van het fietspad).

Er zijn geen kosten aan verbonden. Het gaat door als het niet heel hard regent (stuur me een appje als je twijfelt). Leuk als je meedoet!

Lees meer >

 

YOGA

Door de jaren heen heb ik mijn eigen ‘yoga à la Germaine’ ontwikkeld. Vooral geinspireerd op Kundalini Yoga (maar dan in een milde vorm), Shakti Dance en Chi Neng Qigong.
Daarbij combineer ik allerlei vormen van schudden en dansen. Ik ben fan van mooie muziek en mantra’s. Zang en muziek spelen in mijn lessen dan ook een belangrijke rol.

Lees meer >