Rust in je hoofd,
Ruimte in je lijf, Liefde in je ziel.

Daar word je gegarandeerd blijer, rustiger en gelukkiger van.

'Een bezoek aan jou
is als een mini-vakantie'

‘Vrij van mijn denken, aanwezig in mijn lichaam, contact met mezelf’.

Durf te voelen wat je voelt.

Het denken voorbij en open naar jezelf.

Geef een goed gesprek cadeau!

Of een massage, een yoga-, adem- of meditatieles.

Energie, diepte en balans.

Kenmerkend voor de les zijn de dynamische oefeningen, het stromen van de energie, het gevoel van diepe ontspanning, de aandacht voor de adem en de meditaties.

Adem vol en diep, geef jezelf meer lucht.

Voel jezelf, voel je ziel, voel je zijn.

Wat ik heb ervaren...

Inzicht & bewustwording, verdieping & verrijking, verwerking & ontplooiing,
voldoening & resultaat.

Germaine Duynstee

Ooit was ik een Leids corpsmeisje (studeerde af in de kunstgeschiedenis). Ik ontdekte in een tijd van tegenslag waar mijn hart werkelijk lag (en ligt): niet alleen mezelf, maar ook anderen helpen zich beter te voelen. Hoe? Door massages, gesprekken, yoga & qigong.

Na mijn studie en na een paar jaar regel – en produktieklussen te hebben gedaan koos ik een andere richting.

Ik studeerde af aan de Nederlandse Academie voor Psychotherapie in Amsterdam (nlp master en nlp counseler) en voegde Rebalancing (een vorm van lichaamswerk), Kundalini Yoga (therapie training, teacher training, coaching), Shakti Dance Yoga (teacher training), Yin Yoga (teacher training) en Chi Neng Qigong (level 1, level 2, CNQ voor kinderen en CNQ voor ouderen) toe aan mijn palet.

Ik volgde bijscholingen in Hormoon Yoga, Yoga & Kanker, Aplomb Yoga en Yoga voor Ouderen en rondde een 2-jarige training Stervensbegeleiding af aan het NIS.                        Ik ben op me op dit moment aan het verdiepen in Yuan Gong (een andere vorm van qigong) en in de Buteyko Ademhaling.

 

Privacy & Voorwaarden

Als je contact met mij opneemt in verband met een van mijn activiteiten, kom je in mijn adressenbestand. Daarin staan je naam, telefoonnummer  en e-mailadres. En als je een factuur wilt ontvangen ook je adres en woonplaats. Ik ben de enige die toegang heeft tot je gegevens.

Je kan tot 24 uur van te voren kostenloos afzeggen.
Daarna betaal je 50 euro.

 

 

IBAN: NL06 RABO 0170 8730 13.

Reactie van Heleen

“Ik wil je bedanken voor de massages & gesprekken die je met mij hebt gedaan. Ze hebben me geholpen om weer wat stukjes te verwerken.…”