Rust in je hoofd,
Ruimte in je lijf, Liefde in je ziel.

Daar word je gegarandeerd blijer, rustiger en gelukkiger van.

'Een bezoek aan jou
is als een mini-vakantie'

‘Vrij van mijn denken, aanwezig in mijn lichaam, contact met mezelf’.

Durf te voelen wat je voelt.

Het denken voorbij en open naar jezelf.

Geef een goed gesprek cadeau!

Of een massage, een yoga-, adem- of meditatieles.

Energie, diepte en balans.

Kenmerkend voor de les zijn de dynamische oefeningen, het stromen van de energie, het gevoel van diepe ontspanning, de aandacht voor de adem en de meditaties.

Adem vol en diep, geef jezelf meer lucht.

Voel jezelf, voel je ziel, voel je zijn.

Wat ik heb ervaren...

Inzicht & bewustwording, verdieping & verrijking, verwerking & ontplooiing,
voldoening & resultaat.

Germaine Duynstee

Ooit was ik een Leids corpsmeisje (studeerde af in de kunstgeschiedenis). Ik ontdekte in een tijd van tegenslag waar mijn hart werkelijk lag (en ligt): niet alleen mezelf, maar ook anderen helpen zich beter te voelen. Hoe? Door massages, door gesprekken en door yoga.

Na mijn studie en na een paar jaar regel – en produktieklussen te hebben gedaan koos ik een andere richting. Ik studeerde af aan de Nederlandse Academie voor Psychotherapie in Amsterdam (nlp master en nlp counseler) en voegde Rebalancing (een vorm van lichaamswerk), de yoga van de bewustwording: Kundalini Yoga (Therapie Training (Guru Dharam), Teacher Training level 1 (Shiv Charan) en Kundalini Yoga Coaching level 1 (Guru Gian)), Shakti Dance Yoga (een zachtere variant van Kundalini Yoga, Teacher Training door Sara Avtar) en ook Yin Yoga (Anat Geiger) toe aan mijn palet. Ik volgde bijscholingen in Hormoon Yoga, Yoga & Kanker en Aplomb Yoga. Als laatste volgde ik de training Stervensbegeleiding aan het NIS.

Om mijn leven blijer te leven zing ik bijna elke dag kundalini mantra’s. Ik heb met muzikant Jasper Merle een kundalini mantra CD gemaakt met de mantra’s van de ‘Sadhana’ (het dagelijkse kundalini yoga ritueel): Zingen met licht & liefde”. Momenteel ben ik bezig met een CD met zeven melodieuze heerlijke mantra’s van elf minuten in combinatie met een boekje met zeven gezonde, lekkere en makkelijke gerechtjes: “Zingen in de keuken”.

 

Privacy                                                                                                                                          Als je contact met mij opneemt in verband met een van mijn activiteiten, kom je in mijn adressenbestand. Daarin staan je naam, telefoonnummer  en e-mailadres. En als je een factuur wilt ontvangen ook je adres en woonplaats. Niemand anders dan ik heeft toegang tot je gegevens. Zowel mijn digitale bestand als mijn software zijn beveiligd.

 

Ik maak deel uit van:

Voorwaarden

* Als je een afspraak wilt annuleren kan dat kosteloos tot 2 dagen van te voren.
* Als je 1 dag van te voren afzegt betaal je de helft en als je op de dag zelf afzegt ben je het hele bedrag verschuldigd.

 

IBAN: NL06 RABO 0170 8730 13.

Reactie van Heleen

“Ik wil je bedanken voor de massages & gesprekken die je met mij hebt gedaan. Ze hebben me geholpen om weer wat stukjes te verwerken.…”