Rust in je hoofd,
Ruimte in je lijf, Liefde in je ziel.

Daar word je gegarandeerd blijer, rustiger en gelukkiger van.

'Een bezoek aan jou
is als een mini-vakantie'

‘Vrij van mijn denken, aanwezig in mijn lichaam, contact met mezelf’.

Durf te voelen wat je voelt.

Het denken voorbij en open naar jezelf.

Geef een goed gesprek cadeau!

Of een massage, een yoga-, adem- of meditatieles.

Energie, diepte en balans.

Kenmerkend voor de les zijn de dynamische oefeningen, het stromen van de energie, het gevoel van diepe ontspanning, de aandacht voor de adem en de meditaties.

Adem vol en diep, geef jezelf meer lucht.

Voel jezelf, voel je ziel, voel je zijn.

Wat ik heb ervaren...

Inzicht & bewustwording, verdieping & verrijking, verwerking & ontplooiing,
voldoening & resultaat.

Rust & Ruimte

“Tijdens de massage ervaarde ik een enorme ruimte op en rond de plekken die werden aangeraakt. Ik kon ‘negatieve’ emoties voor het eerst helemaal toelaten (in plaats van er niet aan te denken, ze van me weg te duwen of ergens anders aan te denken om ze maar niet te voelen). Dat was helemaal nieuw voor me. Toen ik ze toeliet werden ze vanzelf minder en kon ik er naar kijken en er over praten. Het bood inzicht, rust en ruimte, zowel lichamelijk als geestelijk”.
Bernadette, 30 jaar

Verwerking & Ontplooiing

“Ik wil je bedanken voor de massages & gesprekken die je met mij hebt gedaan. Ze hebben me geholpen om weer wat stukjes te verwerken. Bovendien zijn ze de juiste aanzet geweest om uit een negatieve spiraal te komen én om een verdere start te maken met mijn verdere zelfontplooiing.
Ik denk met plezier terug aan onze ontmoetingen en kom graag nog eens bij je langs.”
Heleen, 39 jaar

Aandacht & Ontspanning

“Een absolute weldaad, anders kan ik deze diepe massages van Germaine niet bewoorden. Vol aandacht, met oog voor detail raakt ze met ferme of juist zachte hand aan, ze voelt precies aan wat nodig is en dat zonder iets te forceren. Je komt niet alleen tot een fysieke ontspanning maar ook tot een zekere zelfanalyse. Je voelt je eigen knopen/knelpunten en wordt geïnspireerd deze te onderzoeken en ze bij de bron, diep in jezelf, aan te pakken.”
Juliette, 46 jaar

Voelen & Zijn

“Welbevinden.. de warme, aangename aanraking van Germaine werkte van meet af aan openend. Door de afwisseling van zachte en stevige grepen en onderlinge uitwisseling werd ik uitgenodigd om tot in mijn botten te ontspannen en diep te ademen. Na afloop voelde ik me ontlast, ruim en stromend. Een totaalbeleving die voor herhaling vatbaar is.”
Maria, 59 jaar

Lichaam & Geest

“Een half jaar geleden ben ik intensief met mijn gezondheid aan de slag gegaan. Gezonder eten, meer sporten, trainen en begeleiding door Germaine. Haar massages gaven niet alleen een weldadig gevoel van ontspanning maar ook haar praktische sporttips en stretch- en ademhalingstechnieken hebben geholpen om na deze periode 20 kilo af te vallen, leniger te worden, de Dam tot Dam loop uit te lopen en meer energie vrij te maken. Het was echt teamwork!”
Willem, 43 jaar

Hart & Ziel

“De adem – en hartmeditatie was zo fijn, ik voelde het licht van mijn ziel en alles ging weer stromen.”
Agnes, 24 jaar

Inzicht & Bewustwording

“De gespreks - en massagesessies van Germaine waren voor mij zeer inzichtelijk. Ik kon even stoppen met denken en mijn lijf bewust voelen, dat deed me goed.”
Johan 32 jaar

Voldoening & Resultaat

“Ik ben inmiddels al meer dan een maand bijna dagelijks een paar yogaoefeningen aan het doen. En helemaal trots op mezelf, buiten het feit dat het ook echt wat doet.”
Ineke, 40 jaar

Diepte & Helderheid

“Dank voor de diepgaande sessies.
Het was best spannend maar erg verhelderend.”
Hans, 42 jaar

Verdieping & Verrijking

”Je komt echt bij jezelf, bij je essentie”…
Krista, 27 jaar

Intimiteit & Vertrouwen

“Het prettige bij Germaine is dat je je veilig bij haar voelt en dat je echt ervaart dat 100% van haar aandacht bij jou terecht komt. Dat werkte voor mij al helend”.
Pieter, 62 jaar

Rijk & Cool

“Dank voor een rijke avond, voor je lessen, voor je zijn.”
“Het was echt cool..”
Heidi, 52 jaar - Corien, 45 jaar